Galleri2022-07-14T14:17:27+02:00

Fra Narkoman til Rollemodel

Foredrag: Sådan overvandt jeg 13 års stofmisbrug

Emil Petersen, Absalonskole Roskilde

… “Hej Martin, fedt du gad komme og holde oplæg på vores skole. Du havde en afslappet og naturlig tilgang til emnet, uden at virke fordømmende eller fordomsfuld. Det var tydeligt at eleverne lyttede til dig, og det lykkedes meget fint at inddrage dem i dialog. Flere af eleverne har udtrykt at de meget bedre kunne relatere til en ung mand der fortæller sin egen historie, end end granvoksen med løftet pegefinger.” …

Foredrag i Slagelse

Dorthe og Lars Kornerup

… “Tak for et fantastisk og betagende foredrag! Martin fortæller ærligt om sin historie og gør det på en meget nærværende og rørende måde. Der er stof til eftertanke og meget af det Martin har oplevet kan misbrugere af alle arter generelt relaterer til. Kan kun anbefale alle at høre foredraget. Skulderklap herfra – det er super godt gået Martin!” …

Foredrag i København

Lea Andersen

“Kære Martin, Det var fantastisk givende, både menneskeligt og fagligt, at møde dig, der så levende og hudløst ærligt, har valgt at sætte ord på din oplevelse med afhængighed. Tak for en god aften, der har inspireret mig til at værdsætte ærlighed, åbenhed og dét at tale om menneskelige tabuer”

Foredrag på Broby Sportsefterskole

Mia Sørensen

…”Hej Martin! Ungerne var glade for at få vendt nogle af de svære spørgsmål de til tider tumler med. De følte sig trygge og var interesseret i emnet. Du ramte den målgruppe som vi sigtede efter og fik deres fulde opmærksomhed. Vi vil være glade for at byde dig velkommen til næste år. Vi siger tak for dit engagement og en positiv oplevelse”…

Ny, opdateret version af bogen udgivet i 2021

Fra narkoman til rollemodel

Få en gratis smagsprøve på bogen

Fra 1995-2009 var jeg dybt afhængig af rusmidler. Da misbruget var på sit højeste, indtog jeg hver dag en giftig blanding af 40-60 piller, hash, alkohol, amfetamin og kokain. Jeg var så langt ude, at jeg – uden skrupler – løj over for og stjal fra min familie. Jeg stjal fra min arbejdsplads og blev fyret. Jeg blev anholdt, jeg mistede alt og var ved at dø flere gange. Læs og oplev min levende fortælling, hvor jeg afslører, hvordan en simpel hovedpine startede mit misbrug og hvordan jeg brugte fire forsøg og flere år på at kæmpe mig tilbage til livet.

[mc4wp_form id="2837"]

DBC lektørudtalelse juni 2021: “En åbenhjertig og ærlig beretning om et liv på total deroute og om omsider at finde styrke og hjælp til at overvinde afhængigheden.”

Dialog & spørgsmål

På mine foredrag oplever jeg en masse dialog og spørgsmål, som gør foredragene ekstra levende og vedkommende.

Viden og læring

Jeg kan mixe min personlige fortælling med videnskabelige pædagogiske og psykologiske teorier, så foredragene får en dybere lærende dimension.

Foredrag for studerende

Jeg holder meningsfulde foredrag for alle typer af studerende. På efterskoler, udskoling, ungdomsuddannelser, videregående og efteruddannelser.

Følelser og indlevelse

Folk sad fokuseret i alle 90 minutter, det har vi aldrig oplevet før” – er en typisk sætning jeg hører. Mine foredrag er levende, følelsesmæssige, autentiske og ærlige fortællinger.

Blog og artikler

Go to Top